Захистимо рідну мову!
Офіційний сайт Страйкому Стрийщини
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Банду - геть!

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 2 » Всі на Київ!
03:05
Всі на Київ!























У зв'язку з ухваленням у 2-му читанні законопроекту 9073, який, після набуття чинності сприятиме повному зникненню української мови, оголошено загальну мобілізацію. В 11-й (завтра, в середу 04.07.2012) біля пам'ятника Будителям буде чекати автобус. Тим, хто виявить бажання поїхати в Київ на захист мови слід запастися чимось на 2-3 дні перебування в Києві (харчі, гроші...). Тим, хто має намір поїхати пізніше теж слід підійти, щоб залишити свої контактні дані.
Очевидно, сьогодні відбувся вже останній щоденний мітинг о 19-й біля Будителів, тепер події переносяться в Київ.
Доки пишуться ці рядки, під Українським домом в Києві вже почалася акція протесту (кілька сот учасників) і "Беркут" намагався її розігнати.

Розгін не вдався і тимчасово "Беркут" відступив. Однак, на четверту годину ночі працівники міліції планують розгін акції на захист української мови під Українським домом. Для того, щоб протестуючих не розігнали, необхідна хоча б тисяча учасників. Конкретно про це висловився Олег Медведєв на своїй сторінці у Фейсбук: "Кілька депутаті в оголосили голодування під Українським домом на знак протесту проти так званого ухвалення закону про мови. Оскільки тут завтра пресуха Яникаа, Беркут вже зробив безуспішну спробу їх розігнати але їх вдалося відтіснити. на загал тут кілька сот людей але щоб це все не змели вночі треба хоча б з тисячу. Треб протриматися хоча б до початку прес конференції. Всім хто кипить і бурлить в соціальних мережах трапиламя нагода в реалі продемонструвати сво є ставлення до режиму. Коротше, харе дрочити на моніітор, приходьте провести незабутню ніч на Європейскій площі. Поширюйте це і - ворушіть батонами сюди!"

Що зараз відбувається на Європейській площі можна подивитися в режимі он-лайн.

На Європейській площі стаціонарно ведеться трансляція через 2 веб-камери. Одна з них – сервісу Відеопробки, друга розташована на готелі Дніпро.

Вебкамеру Відеопробок можна подивитись за адресою:
http://videoprobki.ua/camera/88-evropeiskaya-ploshchad?c=Kyiiv
Ця камера транслює як відео, так і звук. Камера раз на 5 секунд здійснює поворот на 30 градусів і показує три різні ракурси Європейської площі

Вебкамеру готелю Дніпро можна подивитись за адресою:
http://www.dniprohotel.ua/ru/web-cam
Ця камера транслює виключно відео. Камера здійснює поворот кожних 10 секунд і показує 2 ракурси – Майдан Незалежності та Європейську площу (принаймні так було до акцій протесту, тепер Укрдім не показують).

Також, на час цих подій, пряма трансляція йде тут (телеканал "Відсіч").

Слідкуйте за оперативною інформацією з місця події тут https://twitter.com/#!/Vidsich




Переглядів: 653 | Додав: kopen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статті
[22.08.2012][Матеріали для роздумів]
Стенограма проголошення Незалежності - 5 (0)
[25.07.2012][Статті]
Милозвучність української мови (2)

Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz