Захистимо рідну мову!
Офіційний сайт Страйкому Стрийщини
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Банду - геть!

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2014 » Січень » 6 » Щедрик
00:43
Щедрик
Щедрик


Одна з найсвіжіших версій "Щедрика" (в американській версії "Carol of the Bells"), яка за визнанням інтернет-спільноти нещодавно "підірвала" Інтернет. Саме в ці дні вартує згадати, чому і як світ "забув" про справжнього автора "Щедрика" (як про нарід, що її склав, так і про Миколу Леонтовича). Про це - чудова стаття (з відео інших виконань "Щедрика" за посиланням: http://ar25.org/article/ukradenyy-shchedryk-yak-amerykanci-zrobyly-nashu-melodiyu-svoyeyu.html).

Взагалі, цікаво. Чому США вмагає дотримання "авторських прав" її співгромадян при кожному зручному випадку, Україну визнає одною із самих "піратських" держав в царині порушення цих прав, але не поспішає визнати власні порушення. Якби з кожного виконання "Щедрика" у Америці сплачували авторську винагороду Українській державі, вона б давно розрахувалася за всі "піратські" експропріації та змогла б диктувати власні умови щодо "авторських прав" та "інтелектуальної власності", замість безглуздих виправдовувань та безпорадного плазування перед новітніми експлуататорами та крадіями "мізків" держав, що розвиваються.

Щедрик - це могутня заклинальна пісня, яка веде свій родовід ще з дохристиянських часів нашого народу і має багатотисячолітню історію. Саме тому вона і здобула незнищенну популярність.

Я хотів би закликати не акцентувати увагу, що автором її є досить відомий європейський нарід. У ці різдвяні дні нагадаймо всім, що автора (точніш, її аранжувальника і популяризатора) "Щедрика", цієї чудової різдвяної пісні, вбили комуністи. Як і 10 млн. його одноплемінників під час Голодомору і ще 10 млн. під час ІІ світової війни. І знищують зараз через етноцидну політику.

Існує ще одна нація, яка вічно волає про її переслідування (хоча її представники вічно непропопорційно представлені в колах "національної еліти"). Не будемо називати і її.

Не називаймо імен цих двох націй. Хай незалежні дослідники поцікавляться самі, і зададуть собі питання, чому в усій Європі немає жодного памятника Гітлеру, але стоїть не один десяток памятників Леніну, ба, більше того - існують офіційні "Компартії", які не соромлячись злочинів ідейних натхненників і далі продовжують впроваджувати у повсякденність ідеї "класової" сегрегації, виправдовують злочини своїх попередників та волають про "утиски" прихильників своєї людиноненависницької ідеології.

Коли американці (чи будь хто інший) будуть виконувати (чи слухати) цю БОЖЕСТВЕНУ пісню, хай, для початку, завжди згадують, що саме КОМУНІСТИ (http://uk.wikipedia.org/wiki/Леонтович_Микола_Дмитрович) убили її автора.

Якщо хтось добре володіє англійською (а, ще ліпше, і іншими мовами) просив би поширити це відео під наступним текстом:
"Автора цієї БОЖЕСТВЕНОЇ пісні замордували комуністи. КОМУНІСТИ знищили також 10 мільйонів одноплемінників автора при повному потуранні ЄВРОПИ та США, які воліли закрити очі і вуха на ГОЛОДОМОР, харчуючись ХЛІБОМ, який був відібраний в умираючих від ГОЛОДУ одноплемінників автора у 1933 році. І належна оцінка цьому ЗЛОЧИНУ (на відміну від ГОЛОКОСТУ) досі не надана. Більше того, досі в певних країнах Європи стоїть не один десяток памятників Леніну (ідейного натхненника Гітлера та винуватця масових ГЕНОЦИДІВ народів СРСР) та ЛЕГАЛЬНО існують політичні партії, які ОФІЦІЙНО проголошують себе ідейними послідовниками цієї людиноненависницької (як теоретично, так і практично) ідеологіії. ЧИ Ж НАСТАНЕ КОЛИСЬ ЧАС ВИЗНАННЯ ЗЛОЧИНІВ КОМУНІЗМУ, ЯК ВЖЕ НАСТАВ ЧАС ВИЗНАННЯ ЗЛОЧИНІВ НАЦИЗМУ?! Скільки років має минути, (як це сталося з визнанням злочинів ГОЛОКОСТУ та НАЦИЗМУ), щоб врешті, так звані, "демократи, ліберали та політично коректні" визнали злочини злочинами та тотально засудили прояви комуністичної ідеології, як ідеології ГЕНОЦИДУ?"


Переглядів: 812 | Додав: kopen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статті
[19.07.2020][Статті]
Топ-5 заборон української мови. Фільм (0)
[22.06.2012][Статті]
Державна мова: Атака клоунів (2)

Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz